УСЛУГИ

кои ги нудиме

-гравирањето се состои од два типа  и тоа се: Ласерско и ЦНЦ-метал гравирање

-За ласерско гравирање се гравираат разни материјали тоа се:

Пенкала(пластични,дрвени,кожни)

Тефтери-секаков вид.

Сечење на плекис и гравирање

Сечење на дрво(шперплоча) и гравирање

Гравирање на УСБ-метално

Гравирање на Пенкала-метални

Гравирање на Запалки-метални

Гравирање на Алуминиум табли: ЦРН,СРЕБРЕН,ЗЛАТЕН и БРОНЗЕН (дебелината е 0,5мм)

Процесот на Лиеење се состои од :

Калап

Преса

Ливница

Центрифука

Фарбара