на победниците СЕКОГАШ ВО РАЦЕТЕ

Добродојдовте на нашата интернет страна

ПРОИЗВОДИ

ПЕХАРИ, МЕДАЛИ, ПРИВЕЗОЦИ, ЗНАЧКИ и ГРАВИРАЊЕ

производи кои ги нудиме

ПЕХАРИ
МЕДАЛИ
ПРИВЕЗОЦИ
ПЛАКЕТИ
ЗНАЧКИ
ГРАВИРАЊЕ

Услуги:

Гравирање на разни материјали, ласерско гравирање, припрема на логоа, лиење на метална галантерија.

Процес во 4 чекори

0
Производи
0
Различни категории
0
Видови услуги
0
Задоволни клиенти

Новости и настани

со задоволство ве известуваме за сите новости и настани

IFBB Diamond Cup Skopje

IFBB Diamond Cup Skopje, Светски рангиран натпревар кој се одржува секоја година во месец Октомври,каде што учестрвуваат тимови од 25 држави од Европа.За да се организира ваков настан не кошташе 20години.

MOMATA ROCK TRAIL

Бидејќи Момата Рок Трејл е многу повеќе од трка и натпревар... Момата Рок Трејл е стил, начин на живот, однос кон околината и светот, другарство, радост, љубов и споделена енергија.

Трчај бе !

Некој ќе рече за убавина....ние ќе кажеме Давид заслужува медала. А изработка на медалот оди на адреса на ПЕХАР СКОПЈЕ

HALK VELO GREEN

Првата хронометарска велосипедска трка во Македонија,насловена HALK VELO GREEN одржана во Маврово.Целта на оваков настан е потикнување на здрави животни навики и придонесување за подобра животна средина.